click it

Thursday, October 29, 2009

im sooooo into this

this is what ive been craved all this while




you know,i just....urgh speechless.*blushing


omaigot! omaigot!
People,
The All-American Rejects rocked out MTV World Stage few months ago. But if you haven't gotten enough of your Tyson Ritter fix like i do, then DiGi Music will satisfy all your cravings: they're bringing AAR back! They'll be joined by Pop Shuvit, Disagree and One Buck Short (ham, the drummer penah baling his drum stick and it fell in front of my eyes, ape lagi terus terkam and now the stick is in my room; Cadeson, American Hickory #114)

but hey,
you people, do you think that going for concert (overseas band or artist) is waste money or anything called wasted? you know why,
because ezza rehana (my diet buddy, si gemok yg aku sayang) pernah berkata2 sebegini:

ezza: mase aku pg tgok black eyed peas ari tu aku rase macam membazir je. sebab time tu
aku tgok jauh tetibe aku pikir, lagu diorang aku boleh download and dengar kuat2.

alya: terpikir sejenak, cakap dalam hati (haah, betul jugak. tapi arghh lantaklah)

Pegi tengok concert ni agak membazir kadang2 tapi bukannye selalu dapat chance macam ni. lagipun AMIN dah belikan ticket AAR ari tu. nak buat macam mane, kena lah jugak pegi. as usual, amin akan menjadi supir yang hensem (muka ala2 gay yang baby face gitu) kepada aku and ezza.
haha no offence amin, i'll pray so that you'll stop being CASANOVA and dapat girlfriend yang cun and beriman serta kuat pegangan agama dan juga solehah okay.kalau boleh yang cun macam yus.haha


jom pegi temgok AAR!
but o'oh my second paper is on 2nd nov! haha pandai pandai lah kau nak belajar.

Wednesday, October 28, 2009

PMS, u are not gonna be my bestfriend.

more days passed, things are getting a lil strange. i dont why im so upset today.i guess from yesterday kot. maybe its becacuse of the PMS but i know there's something. yeah, when it appeared i was like arghh senyum all the way. but after i know why,urgghh can somebody fetch me here and bring me to the place where i don't belong so that one won't ask me why. what the bloody man wants actualy huh. come on lah im just done with you and you just have to go away away away from my sight at least.

i have to focus on my examlah.kenapa mesti kena sakit perut ni! tungku air panas! mari sini kau! i need you.

im all alone tonight and no one will surrender tonight, i won't give in but i know what i want.
Goodnightlah.

Sunday, October 25, 2009

malas dan gemok

malam ni tak boleh tido lah sebab cormfoter basuh lupa nak keringkan and thats the only cormfoter yang ada. tadi baru je dalam pukul 230am, abah bagi msg suruh tutup lampu luar.apa lagi, lari laju2 turun bawah tutup lampu, terus gelap jadi sangat menakutkan terus lari sampai terjatuh kat tangga haha dapatlah lebam. nasib baik mak tak bangun.tgah takut tapi gelak sorang2.
tadi, we had some bbq (chicken wing,lamb,sausage,ikan ape ntah banyak and marshmallow)
and perut sudah jadi gemok dan buncit. esok kena pegi jogging haha.



ini adalah acah acah lamb grill haha




makan lah banyak. ini big bro.




aliff daniel,budak yang sangat menggeramkan


ouh ya, other reason tak boleh tido maybe sebab perut kenyang sangat. haah,yelah baru ingat.

esok,25 oct dah kena start study.nanti lambat2 ade jugak yg sawan time exam nanti.
tapi duduk kat rumah memang susahlah nak study. ade je yang ajak keluarlah,apelah. tapi malas sangat nak balik campus.kat sane pon banyak distraction.kat mane2 jelah same senang cerita.

sekarang ni sambil2 print past year exam paper. kenapelah susah sangat nak print. ade jugak yg kena pijak printer tu nanti.

dahlah kot, balik campus nanti dah agak susah nak online,hutan keliling bagai.
ish, aku rindu kau lah gila.

Friday, October 23, 2009

people talked

listening i'd come for you by nickelback (someone sent me this song and its a good song)

1, Malam ni sangat sejuk but it wasnt raining. petang tadi went for karaoke till pening kepala and penat.it was fun because dah lame tak melalak. before karaoke, borak2 dengan kawan (i prefered call him chuck bass) and woah i was surprised with what i heard from him. he knows everything but its okaylah cuz lantaklah tak kesah pon. last nite, i heard about something that i really dont like about it. okay just imagine, people talk about you without your knowing and permission tapi semua orang dah tau. kalau cakap tapi takde mentioned your name and showed your picture takpe lah tapi kalau boleh semua nak bagi tau orang kenapa kan. keep it to yourself lah or at least kalau dah tak tahan sangat, ceritalah dekat kawan2 je. tak payahlah sampai nak satu dunia tau. im not that mad lah but agak geram je. paling geram yang part telling people every single thing yang i did. even its not a bad thing, but i still geram.

*if you read this, you jangan nak marah and tanye how i know cuz lame lame pon i akan tau jugak. tak kesahlah berapa lama pon. nasib baiklah ni buat dekat aku, kalau buat dekat orang lain kan dah cari pasal tu.

2, Penat, my first final exam paper is on next Friday, nov 30. physically prepared but not mentaly. actualy, aku dah penat dapat pointer cukup cukup 3++ je. this sem kena betul betul belajar, jangan nak main je. nak lah dapat DL jugak macam bff aku. bff, i'll try my very best to join you guys. help each other okay. i just need you guys.

(theres no wonderful magic today.)


'my wonderful magic'

people,think deeply and think long.

kangen

Yeah,the word is kangen. This word hurts and sometimes sweet like candies. Kangen with someone that doesn't deserve to receive the feeling is really wasted time but sometimes its okay if we waste time to feel the pain that you don't really feel. oh, GOD i just can't figure out the answer why?

All things happened because, yeah heart is a very fertile place and anything planted on it will grow for sure. no matter love or hatred.

i miss you and this is what we call 'my wonderful magic'.