click it

Sunday, September 12, 2010

raya ala timur timur




hello hello. jam 1030 am. saya di tanah perkuburan sekarang ni. too bad saya period so tak boleh baca yassin semua. tengok dari jauh dalam kereta je. i miss tok so much. sedih je tak dapat baca yassin. raya ni balik terengganu. dah lama tak balik sini. semua orang dah tak kenal saya sebab diorang cakap saya gemuk. okay whatever. paksu cakap muka saya macam peranakan. hahaha lantaklah. rumah mak ngah je best sebab dia cool. suka gelak bila saya gelak. dia macam tak cerewet. mulut dia pon tak bising so best lahhh. balik hari isnin. haishhh lama lagi even esok je. balik sini best part makan dia dengan pantai dia je. tapi cendol and keropok and goreng pisang terbaik kat tepi pantai tu tutup. so beraya jelah kat rumah rumah kat sana.


ghaz's

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

dari terengganu. :)