click it

Thursday, November 18, 2010

korban

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Meremang tengok,



ouch



tersembur sembur darah




its your turn babeyh



i'm dead



"omaigod! they kill my god!" said the guy in white helmet
(no offense)




hello i'm alif naughty



hello i'm aeesya naughty


again, Selamat Hari Raya.

Tuesday, November 16, 2010

formspring.me

You won't die ask me question :) http://formspring.me/ALYAGHAZ

WOW

I know I am late but who cares lah kan.
Okay check this out.





WOW
WHY ONLY WHITE?

It was introduced on 12 August 2010. Super absorbent ultrathin core that provides maximum protection, including it’s soft cottony cover! It all boils down to one point to protect, dryness and comfort to delicate skin and of course, sexy, alluring sense of style.




6 different designs







close up one of the designs


the packaging

the packaging


For more info click wow



personality check




and the result is LITTLE MISS PERFECT!
hahahahahhaha perfecto.
oh click to the picture to enlarge.

*baru semangat nak period. haha bodo je post ni.


Monday, November 15, 2010

Tah ape ape

Hai kawan kawan :)
Emmm I don't know where to start.
Hurmm, okaylah. Lets cerita pasal final exam and part 3 in Melaka and Muet.
I don't think I can get DL for this sem as my carrymark for CB is sooooo damn teruk. 24/50. Lect macam shial hilangkan assignment then asked me to redo the assignment. After plus the assignment marks takdelah 24 lagi. Maybe 30 blerghhhhh. Others subjects were so good to me. If semua pon dapat A and CB dapat C macam no DL jugak je. Okay, pray hard.

MUET,
I came late sebab dah halfway to Lendu kena patah balik amik slip exam. Dahlah susah cari hall dia. I asked the cleaner there, makcik dewan kat mane? then diorang haaa kat atas tu. Bodoh le atas mane adoi. Then jumpa and lambat and tak sempat siap and main buat je. But the essay part was awesome cuz tajuk dia best and idea mencurah ke ladang gandum but the listening part blerghhh jugak. Lendu's hall punya quality teruk to the max. Echo sane sini and I was like what the hell is she nagging and then okay, time to answer your question. Fcuk Fcuk Fcuk! Apa pon tak paham. Orang cakap at least dapatlah band daripada takda. No no no i dont want that. If dapat at least band 3 pon I still want to repeat that MUET.

No part 3 story.
Malas sebab tulis cerita atas ni dah emo sangat so macam dah takda mood. LOL.
Today I woke up late as late as dah azan zohor. Pelik gila sebab kalau bangun lambat kat rumah mesti kena bising2 ketuk2 bebel2 tapi hari ni macam best je. Rumah best tapi kena jadi bibik. Baru je nak mengadap lappy,
adik! amikkan gunting kat atas mak nak potong daun pisang buat tapai esok nak raya ni! oh okay mak, kejap. dah selesai amik gunting baru nak duduk,
adik! hujan ni baju kat atas tu dah angkat belum???! oh okay mak nak angkat ni.
adik! cotcetcocetcocetblablablablabla?! oh okay dah mak.
adik! gdaugsdy!@#$^I(((YFDFJHfrE##4yugtfyfjdttf$#%5765o????!!!! okay mak!!!

Hurm okay mak :)
nak tutup laptop dah ni. Haa tau2 dah azan maghrib. Ye mak, nak mandi ni.
Ye belum solat lagi ni.
okay mak dah panggil. Bye.